Gyakori kérdések Jooble

Dupla CD csomag

90 videó offline változatban - te döntöd el, melyik 90!

 

 

Ha szívesebben tanulsz offline, mint az interneten, örömmel jelentem, hogy 45 leckés spanyol videótanfolyamaim CD-s változatban is elérhetők!

 

Ez a csomag bármely két, általad választott 45 leckés tanfolyamom anyagát tartalmazza, összesen 90 videóval. A CD-ken ugyanazokat a leckéket találod meg, mint az online videótanfolyamban, a sorrend is ugyanaz. Az egyetlen különbség, hogy a CD-s verzióhoz nem szükséges internet kapcsolat. Előnye, hogy olyan helyen is tudod végezni a tanfolyamot, ahol nincs internet, hátránya pedig az online változattal szemben, hogy nem olyan mobilis.

 

A csomag ára 38.900 Ft.

 

FONTOS! Közleménybe írd be, melyik két tanfolyamot szeretnéd a CD-ken!

 

Válaszd az offline, CD-s változatot, ha nem szeretnéd, hogy a tanulás az internet szeszélyeinek legyen kiszolgáltatva, vagy akkor, ha jobban szereted a kézzel fogható, fizikai tananyagot, mint az online-t.

 

A videók minden érzékszervedet megmozgatják!Látod a leírt mondatokat;
- hallod őket spanyolul kiejtve;
- a leckék végén lévő gyakorló feladatok segítenek elsajátítani a témát;
- a megoldókulcsban le is ellenőrizheted a válaszaidat, tanári magyarázattal.

 

Érthető nyelvtani magyarázatok, rengeteg példamondat, gyakorló feladatok – a hatékony spanyoltanulás már számodra is elérhető!

 

Részletes tematikát a Spanyol tanfolyam menüpontban az egyes tanfolyamoknál találsz.

 

A házhoz szállítás postai ajánlott levélként történik. Fizetni tudsz előre utalással, bankkártyával, PayPal-lal vagy a postásnak utánvéttel is.*

 

*Utánvétes szállítás esetén 2000 Ft utánvét díj kerül felszámolásra, utánvétes vásárlásnál tehát a CD csomag ára 44.540 Ft.
Megveszem