Gyakori kérdések Jooble

Spanyol kezdőtől középfokig MP3 gigapack

180 hangos lecke spanyolból, pendrive-val

Válaszd a spanyol mp3 hangos tanfolyamcsomagot, ha komolyan gondolod a spanyoltanulást, de nem mindig van lehetőséged a videós verziók megtekintésére. Az mp3 hanganyag egyszerűen használható, bárhová feltölthető, akár futás, vezetés vagy főzés közben is hallgatható, így időt takaríthatsz meg a használatával!

 

 

Az egyedülálló spanyol mp3 tanfolyamcsomag minden eddiginél rugalmasabban segíti felkészülésedet a "spanyolos" életre!

 

A tanfolyam 4x45 db mp3 felvételt tartalmaz, melyek lépésről lépésre bevezetnek a spanyol nyelvtan rejtelmeibe, amellett, hogy több tucat szókincs témát is megtanulhatsz belőlük. A gigapackhoz ajándékba jár egy 4 GB-os, gravírozott fém pendrive, amit postán küldök el neked (belföldi címre).

 

A tanfolyamhoz online hozzáférést kapsz, de ezen felül a leckék letölthetővé is válnak. Minden leckét egyszer van lehetőséged letölteni az eszközödre.

 

Figyelem! Az mp3 tanfolyam NEM az A1-es videótanfolyam hangmásolata! Azaz, nem úgy készült, hogy fogtam a videókat és egy átalakító programmal levettem a képet. A videótanfolyamban szereplő feladatokat, melyek nem voltak alkalmasak a hangfelvételre (pl. képpel kapcsolatos feladatok), átdolgoztam, hogy az audio nyelvtanulás élménye száz százalékos legyen számodra. A videós változathoz képest több a hangosan felolvasott példamondat, hogy utánam tudd ismételni a szerkezeteket, ezáltal hamarabb rögződjön a helyes kiejtés, mondatalkotás. Az audio tanfolyamot teljes egészében újrafelmondással készítettem.

 

Kérlek, mielőtt vásárolsz, hallgasd meg az MP3 menüpontban valamelyik tanfolyam első leckéjét ingyenesen azon a készüléken, amin majd használni szeretnéd a tanfolyamot, hogy az esetleges technikai összeférhetetlenségek idejében kiderüljenek.

 

Fizetés: átutalás, bankkártya, PayPal.

 

Az mp3 verzió a fizetést követően kerül aktiválásra, ezután, ha belépsz az oldalra, egy alkalommal van lehetőséged letölteni a leckéket a gépedre. Ha az online változatot szeretnéd használni, azt az oldalra való belépés után akárhányszor megteheted, mert megrendelésed mellé örökös hozzáférést kapsz.

 

 

Részletes tematikát ITT találsz: A1-B2 gigapack tematika.pdf

 

Kérdés esetén írj: info@spanyolozzotthonrol.hu
Megveszem