Gyakori kérdések Jooble

Tripla CD csomag

Három db 45 leckés tanfolyam CD-n - te döntöd el, melyik három!

Ha tetszenek a spanyol tanfolyam videók, de nem tudsz mindig interneten lenni, számodra az ideális választás a CD-s változat.

 

Ez a CD-s csomag három tanfolyami CD-t tartalmaz, olyan szintekre, amelyekre neked szükséged van. A CD nagy előnye az online videókkal szemben, hogy offline, azaz internetkapcsolat nélkül is használható. A videókat bárhová magaddal viheted és egy számítógép segítségével könnyedén használhatod! 3x45 videót tartalmazó csomag.

 

Tartalma:

  • Amit te szeretnél! Megrendeléskor írd be a megjegyzés rovatba, melyik három CD a kiválasztott!

 

A csomag ára 52.400 Ft.

 

135 videó, kb. 1000 példamondat, 270 tesztkérdés, több, mint 1000 kiszótárazott szó, 260 feladat megoldókulccsal - ez egy tripla CD csomag tartalma számokban!

 

A csomag 3x45, azaz 135 videót tartalmaz 3 db CD-re elosztva (3x45 videó). A tananyagot saját tempódban dolgozhatod fel, te döntöd el, hogy napi ötöt vagy ötnaponta egyet nézel belőle!

 

A CD-ket postán juttatom el hozzád, vagy Budapesten személyesen adom át előre megbeszélt helyen és időben. Utánvétes fizetés +2000 Ft felárral lehetséges, ez esetben 58400 FT-ot kér tőled a postás. Ha így szeretnél fizetni, a rendelés során kérlek, írd be a közlemény rovatba azt is: utánvét!

 
Megveszem