Gyakori kérdések Jooble

Spanyol alapfok könnyedén e-book

Felkészítő a kétnyelvű alapfokú nyelvvizsgára

Ez a több, mint 120 oldalas e-book mindent tartalmaz, amire egy nyelvvizsgázónak szüksége lehet az alapfokú spanyol nyelvvizsga felkészülés során! 

 

A "Spanyol alapfok könnyedén" című e-book több, mint 120 oldala minden feladattípust felölel, amivel a kétnyelvű alapfokú nyelvvizsgán találkozhatsz. A könyv tartalmát a 2016. novemberében bevezetett nyelvvizsga változások alapján állítottam össze. Kiegészítéseként találsz az Ebook menüpontban két hanganyag csomagot: a hallás utáni szövegértés és a szóbeli beszélgetés kérdések szövegeit.

 

Mit tartalmaz pontosan az e-book?

 

Írásbeli rész:

Szövegértésből és lyukas szövegből 5-5 db-ot megoldókulccsal;

5-5 db levélírás és üzenet feladatot megoldási mintával;

5 db közvetítés feladatot megoldókulccsal.

 

Szóbeli rész:

10 db irányított beszélgetés témát tipikus kérdésekkel és a hozzájuk tartozó válaszlehetőségekkel, valamint szószedettel;

20 db kpet leírással, szószedettel;

12 db szituációs feladatot megoldási mintával;

10 db hallás utáni szövegértés feladatot megoldókulccsal és a szövegek átirítával.

 

Hallás utáni szövegértés hanganyagát itt tudod beszerezni: /ebook/spanyol-alapfoku-nyelvvizsga-magnozas-szovegek

A tipikus kérdések hangos verzióját itt találod: /ebook/spanyol-alapfoku-nyelvvizsga-hangos-kerdesek

 

Az alapfokú felkészülésedet segíti még egy 14 videóból álló sorozat is, amelyben az egyes feladattípusokra szabott tippeket találsz, valamint a szituációs feladatok hangos változatát.

 

Vásárold meg a teljes alapfokú spanyol nyelvvizsgára felkészítő csomagot (e-book + hallás utáni szövegek + kérdések hanganyag + videósorozat) olcsóbban a Csomagok menüpontban!

 

Bankkártyás és PayPal-os fizetés esetén pár percen belül elérhetővé válik számodra a hanganyag. Átutalásos fizetésnél az összeg beérkeztét követően aktiválom neked a tananyagot. A számla minden esetben Billingo programon keresztül érkezik az email fiókodba, papír alapú számlát nem küldök.

 

A hanganyag elemei egyszer tölthetők le.

Megveszem