Gratulálok a döntésedhez! A szókincsfejlesztő tanfolyam első leckéjét mindjárt küldöm is! ÁM van itt még valami, amit látnod kell…

Álmod, hogy megtanulj spanyolul, de fogalmad sincs, hogyan kezdj hozzá? Neked olyan tananyagra van szükséged, ami érthetően, de célravezetően tanítja meg az alapokat, hogy minden területen fejlődhessen a nyelvtudásod.

Ehhez nem ismerek jobb választást, mint a „Kezdők gigapakkja” csomagot!

48 óráig szemkápráztató kedvezménnyel!

Miből áll a Kezdők gigapakkja? Íme:

 

  • Escalera nyelvkönyv nyomtatott formában;
  • Első 150 spanyol kérdésem ebook;
  • Első 150 spanyol kérdésem hanganyag;
  • Alapvető kommunikáció spanyolul videós minitanfolyam!

Lássuk, hogyan segítenek téged az egyes tananyagok az indulásban!

ESCALERA NYELVKÖNYV

A spanyol nyelvkönyv, amely három év alatt már a negyedik kiadásnál tart! 99 nyelvtani témát találsz benne, felépítése pofonegyszerű: egy oldal nyelvtan, egy oldal feladat.

Ez az a spanyol nyelvkönyv, amelynek sokoldalúsága végig fog kísérni téged a spanyoltanulás rögös útján és rengetegszer kisegít, amikor majd gyors kérdésed merül fel a spanyol nyelvtannal kapcsolatban.

Az Escalerát nyomtatott formában, postai ajánlott levélként küldöm neked. Értéke 3990 Ft.

ELSŐ 150 SPANYOL KÉRDÉSEM EBOOK

Már az első pillanattól kezdve a kommunikációra tanít ez a roppant hasznos ebook, hiszen 150 alapvető kérdést tartalmaz spanyolul és magyarul. Ám ez még nem minden: a kérdések mindegyikére 2-2 válaszlehetőséget is találsz benne, tehát összesen 450 spanyol mondatot tanulhatsz meg belőle!

Az ebookot PDF formátumban kapod meg a rendelés után, amelyet bármilyen laptop, számítógép és Android rendszerű táblagép vagy okostelefon játszi könnyedséggel megnyit neked.

Az ebook értéke 3490 Ft.

A csomag harmadik eleme a hallás utáni szövegértésed ugrásszerű fejlesztéséhez járul hozzá. A hanganyag tartalmazza az Első 150 spanyol kérdésem c. ebook mind a 450 mondatát. Ezzel a kiejtést, a beszédtempót és a szövegértést is gyakorolhatod. 

A hanganyagot több részletben fogod megkapni MP3 formátumban. Használhatod az ebookkal együtt, vagy akár vezetés közben is hallgathatod, ismételheted a mondatokat, hogy a spanyol észrevétlenül ragadjon rád!

A hanganyag értéke 3490 Ft.

ALAPVETŐ KOMMUNIKÁCIÓ VIDEÓS MINITANFOLYAM

Ismerkedj meg a legtipikusabb spanyol mondatokkal, amelyeket spanyol nyelvterületen el kell mondanod! A minitanfolyam bevezet téged a bemutatkozás, az udvarias mondatok, a pénz, a köszönések és az útbaigazítás témaköreibe, a hatodik videóban pedig még több gyakorlásra nyílik lehetőséged.

A videók MP4 formátumban kerülnek hozzád, a gigapakk beszerzése után már le is töltheted.

A videós minitanfolyam értéke 2590 Ft.

Hűha, ez aztán jól hangzik!

De mennyibe kerül mindez?

  • Escalera nyelvkönyv: 3 990 Ft (+postaköltség 1055 Ft)
  • Első 150 spanyol kérdésem ebook értéke: 3 490 Ft
  • Első 150 spanyol kérdésem hanganyag értéke: 3 490 Ft
  • Alapvető kommunikáció videós minitanfolyam értéke: 2 590 Ft

A csomag összértéke: 14 615 Ft

Én azonban nem ennyiért fogom odaadni neked ezt a rengeteg tudást!

Nem ennyiért, hanem sokkal kevesebbért!

 Az a fő célom, hogy a spanyolod nem várt mértékben fejlődjön mind a négy területen: nyelvtan, szókincs, beszéd és hallás utáni értés.

A csomag árát ezért eddig sosem látott mértékben lecsökkentettem, hogy te is sok-sok sikert érj el a spanyoltanulásban!

Most 48 óráig a csomag 66% kedvezménnyel számodra mindössze:

4990 Ft!

Kényelmes bankkártyás fizetés:

A csomagért bankkártyával tudsz fizetni egy biztonságos felületen, amelyet a Simple biztosít. A bankkártya adataid nem kerülnek hozzám, azokat teljes mértékben a Simple felügyeli. A fizetés gyorsan és kényelmesen zajlik.

Azonnal megérkezik a tananyagod:

Amint lezajlott a sikeres fizetés, a rendszer automatikusan elküldi számodra az emailt, amely a tananyagokhoz való hozzáférést tartalmazza. A videókat, az ebookot és az MP3 hanganyagot már le is töltheted! Az Escalera nyelvkönyv postai ajánlott levélként jut el hozzád egy héten belül a rendeléstől számítva. (Kérlek, belföldi címet adj meg a szállításhoz!)

Rögtön kapod a számlát:

Ahogy a tananyag hozzáférés, úgy a számla is azonnal érkezik az email postafiókodba. Ha szeretnéd, pár kattintással le is töltheted.

Gyakori kérdések

Hogyan és mikor fogom megkapni a tananyag hozzáférést?

Rögtön a bankkártyás fizetés után kapsz egy emailt, amelyben megtalálod a gigapakk linkjét. A linkre kattintva minden online tananyagot elérsz: az ebookot, a hanganyagot és a videótanfolyamot is.

Csak bankkártyával tudok fizetni?

Csak bankkártyás fizetés elérhető, mert így válik lehetővé, hogy gyorsan, kényelmesen és biztonságosan megkaphasd a tananyagot.

Hová fordulhatok, ha kérdésem van vagy problémám akad a rendelés során?

Kérdéseddel, kéréseddel fordulj bátran hozzám az info@spanyolozzotthonrol.hu email címen!