Gyakori kérdések Jooble

Küldetésem

 

 

 

1. Azért dolgozom, hogy bárki megtanulhasson spanyolul a tananyagaim segítségével, függetlenül attól, hogy az ország vagy a világ mely pontján él, mi a foglalkozása és mennyire elfoglalt. Mindenkinek segítek a spanyollal kapcsolatos álmait, elképzeléseit valóra váltani.

 

2. Célom egy komplex rendszer felépítése, ahol mindenki megtalálja a számára legkézenfekvőbb megoldást a spanyoltanuláshoz, legyen az online vagy offline, írott, videós vagy hanganyag alakban. Különbözőek vagyunk különböző igényekkel, és hiszem, hogy nem a nyelvtanulókat kell egyformára idomítani, hanem a tananyagokat diverzifikálni.

 

3. Bár tananyagaim kuriózumnak számítanak a magyar nyelvű piacon és felépítésük, valamint online jellegük miatt a nemzetközi porondon is, mindezeket elérhető áron kínálom és ezen nem is kívánok változtatni.

 

4. A fizetős szolgáltatások mellett törekszem arra, hogy folyamatosan ingyenes anyagokkal lássam el a spanyoltanulás iránt elkötelezett embereket. Mindezt blogok, videós Youtube csatorna, Facebook oldal, Instagram oldal, valamint ingyenes oldalak szünet nélküli tartalomfejlesztésével érem el.

 

5. Sajnos egyre aggasztóbb hírek érkeznek felém nem csak a közoktatás, hanem most már a nyelviskolai oktatás színvonaláról is. Épp ezért, saját magammal szemben magas szakmai elvárásokat támasztok már a pályám elejétől fogva.

 

6. Tisztában vagyok azzal, hogy felelősséggel tartozom az engem követők, a tőlem tanulók tudásszintjéért. Ebből a felelősségből eredően, nem engedhetem meg magamnak, hogy minősíthetetlen vagy félkész munkát adjak ki a kezemből.

 

7. Az építő jellegű kritika számomra mindig segítség, hogy egyre jobb és több legyen az, amit nyújthatok.

 

 

Kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal: info@spanyolozzotthonrol.hu