Gyakori kérdések Jooble

Spanyol A2 újrakezdő mp3 tanfolyam

 

Itt az újrakezdőknek szánt spanyol A2 videótanfolyam mp3 változata!

A tanfolyam 45 db mp3 felvételt tartalmaz. A fő téma a háromféle itt megtanulható spanyol múlt idő, de egy tucat szókincs témát is elsajátíthatsz belőlük!

 

Fontos tudnod! Az mp3 tanfolyam NEM az A2-es videótanfolyam hangmásolata! Azaz, nem úgy készült, hogy fogtam a videókat és egy átalakító programmal levettem a képet. A videótanfolyamban szereplő feladatokat, melyek nem voltak alkalmasak a hangfelvételre (pl. képpel kapcsolatos feladatok), átdolgoztam, hogy az audio nyelvtanulás élménye száz százalékos legyen számodra. A videós változathoz képest több a hangosan felolvasott példamondat, hogy utánam tudd ismételni a szerkezeteket, ezáltal hamarabb rögződjön a helyes kiejtés, mondatalkotás. Az audio tanfolyamot teljes egészében újrafelmondással készítettem.

 

Kérlek, mielőtt vásárolsz, hallgasd meg alul az első leckét ingyenesen azon a készüléken, amin majd használni szeretnéd a tanfolyamot, hogy az esetleges technikai összeférhetetlenségek idejében kiderüljenek.

 

A részletes tematikát ITT találod letölthető verzióban: A2 mp3 tanfolyam temalista.pdf

 

 

 

 

Fizetés: átutalás, bankkártya, PayPal.

 

Az mp3 verzió a fizetést követően kerül aktiválásra, ezután, ha belépsz az oldalra, egy alkalommal van lehetőséged letölteni a leckéket a gépedre. Ha az online változatot szeretnéd használni, azt az oldalra való belépés után akárhányszor megteheted, mert megrendelésed mellé örökös hozzáférést kapsz.
Megveszem