Gyakori kérdések Jooble

Spanyol B1 középhaladó mp3 tanfolyam

Az A1 és A2 tanfolyamok anyagára épülő spanyol mp3 tanfolyam, melynek elvégzésével végre alapfokú szintre kerülsz spanyolból.

 

A te szinted A2 szint, ha a spanyol jelen és múlt idő nem okoz gondot, és tőmondatokban beszélgetni is tudsz, de még nem ismered a spanyol jövő időt, feltételes módot és kötőmódot. Mindezt megtanulhatod ebből a tanfolyamból, sok egyéb mellett, hogy B1 szintre juss!

 

A tanfolyam 45 db mp3 felvételt tartalmaz.

 

Fontos tudnod! Az mp3 tanfolyam NEM a B1-es videótanfolyam hangmásolata! Azaz, nem úgy készült, hogy fogtam a videókat és egy átalakító programmal levettem a képet. A videótanfolyamban szereplő feladatokat, melyek nem voltak alkalmasak a hangfelvételre (pl. képpel kapcsolatos feladatok), átdolgoztam, hogy az audio nyelvtanulás élménye száz százalékos legyen számodra. A videós változathoz képest több a hangosan felolvasott példamondat, hogy utánam tudd ismételni a szerkezeteket, ezáltal hamarabb rögződjön a helyes kiejtés, mondatalkotás. Az audio tanfolyamot teljes egészében újrafelmondással készítettem.

 

Kérlek, mielőtt vásárolsz, hallgasd meg alul az első leckét ingyenesen azon a készüléken, amin majd használni szeretnéd a tanfolyamot, hogy az esetleges technikai összeférhetetlenségek idejében kiderüljenek.

 

A részletes tematikát ITT találod letölthető verzióban: Spanyol mp3 B1 szint temalista.pdf

 

 

Fizetés: átutalás, bankkártya, PayPal.

 

Az mp3 verzió a fizetést követően kerül aktiválásra, ezután, ha belépsz az oldalra, egy alkalommal van lehetőséged letölteni a leckéket a gépedre. Ha az online változatot szeretnéd használni, azt az oldalra való belépés után akárhányszor megteheted, mert megrendelésed mellé örökös hozzáférést kapsz.
Megveszem