Gyakori kérdések Jooble

Spanyol haladó B2 mp3 tanfolyam

A spanyol B2 tanfolyam mp3-as verziója középfokra juttat el spanyolból úgy, hogy a nyelvet akár vezetés vagy házimunka közben is gyakorolhatod.

 

A te szinted B1 szint, ha már ismered a spanyol jövő időt, feltételes módot és kötőmódot. A B2 tanfolyam erről a szintről visz tovább az igeidő egyeztetés, múlt idejű kötőmód, szenvedő szerkezet, stb. témákon keresztül.

 

A tanfolyam 45 db mp3 felvételt tartalmaz.

 

A tanfolyamhoz online hozzáférést kapsz, de ezen felül a leckék letölthetővé is válnak. Minden leckét egyszer van lehetőséged letölteni az eszközödre.

 

Fontos tudnod! Az mp3 tanfolyam NEM a B2-es videótanfolyam hangmásolata! A videótanfolyamban szereplő feladatokat, melyek nem voltak alkalmasak a hangfelvételre (pl. képpel kapcsolatos feladatok), átdolgoztam, hogy az audio nyelvtanulás élménye száz százalékos legyen számodra. A videós változathoz képest több a hangosan felolvasott példamondat, hogy utánam tudd ismételni a szerkezeteket, ezáltal hamarabb rögződjön a helyes kiejtés, mondatalkotás. Az audio tanfolyamot teljes egészében újrafelmondással készítettem.

 

Kérlek, mielőtt vásárolsz, hallgasd meg alul az első leckét ingyenesen azon a készüléken, amin majd használni szeretnéd a tanfolyamot, hogy az esetleges technikai összeférhetetlenségek idejében kiderüljenek.

 

A részletes tematikát ITT találod letölthető verzióban: Spanyol mp3 B1 szint temalista.pdf

 

 

 

Fizetés: átutalás, bankkártya, PayPal.

 

Az mp3 verzió a fizetést követően kerül aktiválásra, ezután, ha belépsz az oldalra, egy alkalommal van lehetőséged letölteni a leckéket a gépedre. Ha az online változatot szeretnéd használni, azt az oldalra való belépés után akárhányszor megteheted, mert megrendelésed mellé örökös hozzáférést kapsz.
Megveszem