Dancsokné Jusztin Ágnes vagyok, Budapesten élek. A spanyollal a középiskolában ismerkedtem meg, majd a 2003-as OKTV megnyerése után az ELTE BTK Spanyol szakán szereztem bölcsész és tanári diplomát 2007-ben.

2003 óta tanítok magánúton, emellett 2006-tól több nyelviskolában tartottam tanfolyamokat és magánórákat. Ezzel párhuzamosan 2010-ben kezdtem online vonalon mozogni, amikor elkészült első honlapom és bejelentkeztek az első skype-os tanítványok. Az online tanítás 2011-ben már teljesen kiszorította az életemből a tanfolyami órákat és éreztem, hogy végre megtaláltam azt a területet, amiben a legtöbbet tudom nyújtani a hallgatóimnak.

2015-ben indult online videókkal oktató programom, a SpanyolozzOtthonról. 2018-ban megjelent első nyomtatott könyvem, az Escalera. Folyamatosan dolgozom új tananyagokon, módszereken, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet szintben és témában.

Országszerte alig néhány városban tanítanak spanyolt. Online nyelviskolámat és videós oktató rendszeremet többek között azért hoztam létre, hogy Zalaegerszegtől Nyíregyházáig, vagy akár a kis falvakban is, bárki tudjon spanyolul tanulni, és ne legyen akadály a távolság vagy a határok. Ezen felül több tucat külföldön élő vagy tartózkodó magyarnak is segítettek már a tananyagaim abban, hogy a spanyol nyelvterület kihívásait sikerrel győzzék le.